Hospital Run 2022

Samen rennen voor de zorg

De 2022 run van Hospital Run wordt organiseert in Maastricht in samenwerking met het MUMC+ ziekenhuis. In samenwerking met het MUMC+ is er gekozen voor het doel om geld op te halen het ziekenhuis personeel van het MUMC+ te helpen. samen met de deelnemers gaan we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit doel. De deelnemers kunnen donaties ophalen van vrienden, familie en kennissen. Door hun run te sponosren. ze kunnen ervoor kiezen om per  

Naast dat je samen met ons geld ophaalt voor een prachtig doel daag jezelf ook nog uit door het lopen van een van de 3 prachtige routes door de binnenstad van Maastricht. De routes zijn gemaakt door hardlopers voor hardlopers. Wij hebben 3 afstanden gekozen waarin iedereen zich kan uitdagen. De afstanden zijn de 5 Kilometer, 10 Kilometer of de 10 Mijl. De inschrijvingen voor de afstanden worden geopend zodra er duidelijkheid is over de toekomst rond de coronamaatregelen. Houd onze social media kanalen in de gaten of volg onze nieuws pagina op deze site.

Routes

De route start bij het MUMC+ ziekenhuis in Maastricht en vervolgd door het centrum van de prachtige stad. De routes worden bekent gemaakt samen met de opening van de inschrijvingen.

+31 6 48437130 | Info@hospitalrun.nl | NL 69 RABO 0356137902

Aboneer op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al onze voorderingen.

Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief!

Processing...