De Impact van de Run

Bekijk hier wat wij willen
gaan doen met het geld wat gedoneerd is

Volg onze social media kanalen om up to date te blijven met de impact die wij hebben gemaakt met het gedoneerde geld.

Waar gaat het opgehaalde geld naar toe?

In samenwerking met de ziekenhuizen van Limburg gaat de stichting kijken naar waar het gedoneerde geld zo effectief mogelijk gebruikt kan worden. Om zo de strijd tegen Corona te overwinnen. Hieronder kunt u al drie mogelijke doelen bekijken.

Onderzoek

Een groot gedeelte van het geld willen wij doneren aan onderzoek. Door onderzoek kunnen we elke dag een stap dichterbij komen om deze vreselijke ziekte de kop in te drukken. Het begrijpen van dit virus door middel van onderzoek is ook enorm belangrijk om in de toekomst sneller dit soort virussen te begrijpen en deze vanaf het begin zo effectief mogelijk te bestrijden.

Medische
middelen

Samen met de ziekenhuizen van Limburg willen wij gaan bekijken waar er een tekort is aan medische middelen op dit moment. Ook is het van belang om te kijken waar er in de toekomst bij een mogelijke opleving van het Coronavirus of een ander soort Virus tekort aan dreigt te zijn.

Revalidatie Corona patiënten

Bij een opname door Corona kunnen de klachten soms van lange duur zijn. Patiënten hebben last van zowel fysieke problemen als psychologische problemen na hun opname. Om deze patiënten de revalidatie te geven die nodig is zijn zowel middelen als personeel nodig. In samenwerking met de ziekenhuizen van Limburg gaan wij kijken welke programma’s hier het beste voor zijn.

+31 6 48437130 | Info@hospitalrun.nl | NL 69 RABO 0356137902

Aboneer op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van al onze voorderingen.

Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief!

Processing...